Halkbank Vakıfbank ve PTT üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlar acil ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorlarsa 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak yeni bir kredi paketi açıklandı ve nakit ihtiyacı olan tüm emekliler için bu krediler 36 ay vadeli olarak verileceği duyuruldu. Halkbank Vakıfbank ve PTT üzerinden sizlerde bireysel tüketici kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirebilecek ve bu bankalar üzerinden hızlı bir şekilde kredi alabileceksiniz. Halkbank Vakıfbank ve PTT üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılan Bu kampanyada emekli maaşı alan kişilere öncelik tanınmaktadır.

PTT üzerinden emekli maaşı alan kişilerin kredi puanı düşük olsa bile banka üzerinden istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirebileceğini söylemek istiyoruz. PTT üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda Kredi başvurularını şubelere gitmeden de hızlı bir şekilde yapabilmektedir. PTT emekli kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak istiyorsanız ve bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte sizlerde işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndererek sms ile başvuru yapmış olacaksınız.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara 36 ay vadeli 3 ay ertelemeli 50.000 TL kredi başvurusu bankaların Kendi internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde yapılacak ve nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere bu krediler kullandırılacaktır. Halkbank ve Vakıfbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız emekli maaşı almış olduğunuz banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte bireysel temsilciden başvuru formunu isteyebilir ve kimliğinizle kredi başvurusu yapabilirsiniz.