Devlet bankası olan Halkbank üzerinden nakit alacak kişilere 12000 TL ödeme haberi geldi. Bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini yapmak isteyenlere hemen ödeme verilecek. 12000 TL'ye kadar kredi almak isteyenlere sonuç verilmektedir. Kredi notu uygun olan herkes bu kredileri 5 dakika içinde alabileceklerdir. Halkbank bireysel müşteriler için hazırladığı bu kredi kampanyasında kendi internet sitesinde şartları duyurdu...

Halkbank kredi başvurusu şartları nedir?

Halkbank yaptığı bu kredi kampanyasında 18 yaşından büyük olan kişilere destek ödemeleri vermektedir. Nakit kullanacak olan kişiler TC vatandaşı olması ve banka kredi sicili temiz olması gerekiyor. Sigortalı olarak çalışanların son iş yerinde 6 aydır çalışıyor olması banka tarafından istenmektedir. Nakit kredi kullanacak olan kişiler banka şartlarına uygun ise hemen sonuç alacaklardır. Emekli olan kişiler ise emekli maaşını bu bankadan alabilmektedirler. 

Halkbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Halkbank üzerinden başvuru yapmak isteyenlere banka internet sitesi üzerinden kredi imkanı sunacaktır. Kredi nakit kampanyasına katılarak işlemlerini yapmak isteyenlere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Halkbank ayrıca kredi alacak kişilere banka şubelerinden de kimlik ve gelir belgesi ile işlem yapmaktadır. Kredi notu uygun olan herkes başvurusunu yaparak kredi kullanabileceklerdir. Halkbank kredi notuna göre emekli ve çalışanlara kredi vermektedir. 12.000 TL kredi aldığınızda 36 ay vadeye kadar işlem yapacaksınız. 12 ay vadeli ve 24 ay vadeli de kredi seçenekleri sizlere sunulmaktadır. 12.000 TL'ye kadar kredi almak istiyorsanız başvurunuzu yaparak hemen sonuç alacaksınız.