İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Kamu Bankası Halkbank üzerinden nakit başvurusunda bulunarak bayram kredisi kullanacak olan bireysel müşterilere son dakika haberi geldi. Halkbank bayram kredisi adı altında vermiş olduğu bireysel ihtiyaç kredilerinde 3 ay ertelemeli olarak Kredi imkânlarından faydalanmalarına olanak sağlamaktadır. Sigortalı olarak çalışan devlet memuru olan ve emekli olan vatandaşların Kredi alabilecekleri bir nakit kredi kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşlar hemen ödemeli kredi için banka şubelerine giderek işlemlerini yapabilmektedirler. 

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişiler Halkbank şubelerine gitmeden işlem yapmak istiyorsa Bu bankada hesapları olan bir müşteri olması veya maaş müşterisi olması gerekiyor. Kamu Bankası olan Halkbank 50.000 TL'ye kadar vermiş olduğu ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirerek Kredi imkanından faydalanmanıza olanak sağlamaktadır. 

50.000 TL üzerinde kredi kullanmak istiyorsanız 24 ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturabilecekken 100.000 TL üzerindeki tüm kredilerde 12 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturacağınızı da bilmeniz gerekmektedir. Yüksek limitli ihtiyaç kredisi ve diğer bankadaki olan borçlarınızı kapatmak için borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız düşük faiz oranları ile Halkbank üzerinden gelir durumu yüksek olması gerekiyor. Alacağınız Kredi ödemelerinde taksitlerini ödeyebilecek güçte bir gelir belgenizin olması durumunda Halkbank şubelerine gitmeden de internet bankacılığı üzerinden yüksek limitli krediler kullanmanız mümkün olmaktadır. 

Halkbank üzerinden özellikle emekli maaşı alan vatandaşlar emekli kredisi kullanmak istiyorsa Bankaya maaş taşımaları sonrasında yüksek limitli krediler alabilmektedir. Halkbank internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında bayrama kadar ödenecek olan bu kredilerde en düşük faiz oranlarından yararlanmanız mümkün olmaktadır. Halkbank kredi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar en yakın banka şubesine giderek kredi imkanı'ndan faydalanabilmektedir.