Emekliler için gece yarısı aniden bir açıklama geldi. 6 bin 500 TL’ye değin ödemeler hesaplara yatmaya başlıyor. Emekliler acil paraya ihtiyaç duyabiliyor. Bu gibi bir durumda 6 bin 500 TL’ye değin nakit avans limiti verilecek. Artık bu meblağ banka şubesini ziyaret etmeye hiç gerek kalmadan da alınabilmiş olacak. Kamu bankaları ve bazı özel bankaların gerçekleştirdiği bu önemli kampanyada emekli maaşını direkt olarak kendi bankasından çeken bireyler 6 bin 500 TL’ye dek ödeme alabilecek.

Nakit gereksinimi bulunan kişiler 6 bin 500 TL ödeme almak için bankanın mobil aplikasyonunu kullanabilir. Emekliler daha evvel bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olmaları halinde banka kredi puanlarını yüksek tuttularsa bankalar üzerinden 6 bin 500 TL’ye kadar artı bir para alarak acil gereksinimleri için bu parayı diledikleri zaman kullanabilecek. Bu krediler 12 ay vadeye değin bölünebilme özelliğiyle beraber geliyor.

TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank Üzerinden 6 bin 500 TL Ödeme Emeklileri Sevindirdi

Emekli maaşı ödemesi alınan bankalar denildiği an akla gelen ilk kamu bankaları Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank oluyor. Her üç banka da emeklileri her daim düşünen bankalar arasında yer alır. Bahsi geçen bu bankalar 6 bin 500 TL’ye dek ödeme almak isteyenler için gerçekleştirmiş olduğu bu kampanyalarla adından sıkça söz ettiriyor.

emekli_1232-18

Bankanızdan emekli maaşı almanız halinde hızlı bir şekilde internet bankacılığı parolası oluşturarak kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Emekliler eğer emekli maaşlarını bu üç bankanın birine taşımak istiyorsa daha yüksek düzeylerde ihtiyaç kredisi de alabiliyor. Bu da oldukça önemli bir detay olarak her daim karşımıza çıkanlar arasındadır.

Denizbank ve Garanti Bankası da Bu Kampanyada Yer Alacak

Denizbank ve Garanti Bankası özel bankalar içerisinde adı en sık duyulanlardan biri oluyor hiç şüphesiz. Bu her iki banka da kendi bankasından emekli maaşını düzenli olarak alan bireylere sürekli güncel kampanyalar hazırlıyor. Bu bankalardan da dilediğiniz zaman 6 bin 500 TL kredi alabiliyorsunuz.

Editör: Vural Pars