13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Gece 22'den sonra onay verilen ve emekli maaşı alan herkes için başvurularını yapmaları dahilinde alabilecekleri yeni kampanya ile ilgili duyuru yapıldı. Nakit ihtiyacı olan kişilere 22'den sonra kendi hesaplarına ödemelerini alabilecekleri kampanyalar hazırlandı. Nakit kredi alacak kişiler, 22den sonra yapılan bu kampanya ile birlikte, kredi ödemelerini hesaplarına atacak ve onaylanan tutar kadar kredi hemen duyuru olarak sizlere gönderilecektir. Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden başvurunuzu yaparak onay alabileceğiniz bu kampanyalarda, Ocak ayının başına kadar başvuru yapabilecek ve düşük faizlerle kredi alabileceksiniz. 

Kredi alacak kişiler, uygun faizlerle krediler, emekli maaşı aldığı bankalar üzerinden işlem yaparak işleme sokacaktır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarından emekli maaşı alan herkes, başvurusunu yaptıktan hemen sonra kredi ödemelerini hesaplarına atabilecek ve bu kredi ödemelerinde hesaplarına atılacak olan kredilerde, şartlara uygun olarak sizlere ödemeler gerçekleştirilecektir. 

Kredi notuna göre uygun faizlerle kredi almak istiyorsanız, başvurunuzu yaparak kredi kullanabilecek ve bu kredilerde de şartlara uygun olarak hemen işlem yapabileceksiniz. Nakit isteyenler Ziraat Bankası başta olmak üzere, diğer tüm bankaların başlattığı bu kampanyalar ile birlikte, nakit kredi kullanacaklar ve bu kredilerde hesaplarına ödemeler alacaklardır. Kredi notunuza göre işlem yapabilecek ve bu krediler ile birlikte, hemen aynı gün içinde sonuç öğreneceksiniz. 

Devlet destekli faiz oranları ile kredi ödemesi yapılacağı açıklamasından sonra kredi ödemeleri, İnternet Bankacılığı ve Mobil uygulamalar üzerinden sizlere ödeme olarak verilmektedir. Kredi notuna göre faizlerden yararlanacak olan kişilere banka 3 dakika içinde sonuç vermektedir. Kredi sonucu uygun olan herkes, 5 dakika içinde kredilerini İnternet Bankacılığı üzerinden hesaplarına atabileceklerdir.