Garanti BBVA Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişiler için yapılan yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere uygun faizlerle kredi imkanı sağlanacak. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu yapacağınız bu banka üzerinden 120.000 TL ödeme verilecek. Emekli maaş alan kişiler için başlatılan bu kampanyada nakit ihtiyacınızın olması durumunda sizlere 5 dakika içinde sonuç verilir ve bu sonuca göre krediler kullandırılmaktadır. Nakit kredi alacak kişiler faizlerde düşük faizli kredi alacağından dolayı kredileri hemen hesaplarına atacaklardır. Garanti BBVA bankası üzerinden kredi almak isteyenlere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Garanti Bankası uygun faiz oranları ile birlikte kredilerini alacak kişiler için düşük faizli kredi vermektedir. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

EMEKLİYE KREDİ

Emekli olan kişiler için sürekli güncel kredi kampanyası hazırlanıyor. Emekli maaşını bu bankalar üzerinden alan kişiler emekli maaş hesapları ile birlikte kredilerini hemen aynı anda alabilmektedirler. Emekli maaş hesabınız üzerinden kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredi almak istiyorsa öncelikli olarak emekli maaşını bu bankaya taşıması gerekiyor. Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra kredi kullanabilecek ve onaylanan kredinizi de hemen hesabınıza yatıracaksınız. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru sadece kredi için değil 7000 TL'ye kadar emekli promosyonu olarak da bilinmektedir. Emekli promosyon almak isteyenler aynı gün içinde emekli maaşını taşıyarak 3 gün içinde sonuç almaktadırlar. 

İNTERNET ÜZERİNDEN KREDİ

Garanti bankası emekli maaşı hesabı olan kişilere mobil uygulamalar üzerinden kredi imkanı sağlamaktadır. Garanti bankası üzerinden emekli maaşı almanız durumunda hesabınız üzerinden internet şifresi oluşturabilir ve bu bankadan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Garanti bankası mobil uygulama üzerinden kredi almak isteyenler için mobil uygulama üzerinden işlem yapmadan önce kredinizi hemen hesabınıza atabileceksiniz. Garanti bankası mobil uygulama üzerinden internet kredisi düşük faiz oranları ile birlikte verilmektedir.