Garanti Bankası üzerinden yapılan yeni kredi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başladığı açıklandı. Garanti Bankası pazartesi ve cuma günler arasında düşük faiz oranları ile birlikte gelir belgesiz olarak vatandaşlara 50000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Garanti Bankası üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz, bireysel nakit kredi kampanyası 36 ay vadeli olarak sizlere sunulacak. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirerek, bu bankalar üzerinden istediğiniz zaman kimlik numaranız ile birlikte, sorgulama yaparak, bireysel kredi kullanmanız mümkün olacaktır. Garanti Bankası, 50000 TL kredi kullanabilmeniz için kredi puanı 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. 

Garanti Bankası kredi kampanyası

Garanti Bankası, 30 bin TL kredi

Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu yeni kredi kampanyası ile birlikte 36 ay vade, yeni bir kredi paketi açıkladığını duyurdu. 18 yaş üzerinde olan tüm vatandaşların kredi kampanyalarını, banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte bireyse müşteri temsilcisi üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kredi ödemesi alabileceğini söylemek isteriz. 

Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan sigortalı olarak çalışan vatandaşların son işyerlerinde 90 gündür sigorta primlerinin yatıyor olması, emekli olan vatandaşların ise emekli maaşlarını Garanti Bankasına taşıması isteniyor. Belirtilen şartları uygun olan tüm bakım, Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilecekler ve nakit kredi kullanmaları durumunda da işlemlerini gerçekleştirerek, bu banka üzerinden istedikleri zaman ödeme alabileceklerdir. Garanti Bankası, mobil uygulamasını kullanan vatandaşlardan ihtiyaç kredisi alabiliyorlar ve mobil uygulama üzerinden yapılan tüm kredi başvuruları hemen aynı gün içerisinde hesaba yatıyor.