Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Garanti Bankası ve Denizbank tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara belirtili şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi ödemeleri gerçekleştirileceği açıklandı.

2 gün içerisinde başvurularınızı gerçekleştirmeniz durumunda ihtiyaç kredisi ödemelerinizi Garanti Bankası ve Denizbank tarafından almak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri gerçekleştirilecek ve bankalar üzerinden kredi işlemleri ile birlikte 100.000 TL'ye kadar kredi kullanılacağı açıklandı.

100.000 TL kredi kullanacağınız bankalar Garanti Bankası ve Deniz Bankası sizlere en düşük faiz oranları ile birlikte işlemler yaparak Kredi ödemelerini gerçekleştirecek ve bankalara gitmeden de hızlı bir şekilde Kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatmanıza olanağını sağlayacaktır.

GARANTİ BBVA BANKASI

Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsunuz ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız sizler de işlemlerinizi gerçekleştirmek için dilediğiniz zaman bu bankaların yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. Garanti Bankası şubeleri üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar belirli şartları uygun olmaları durumunda bireysel kredileri diledikleri zaman sadece kimlikleriyle birlikte gelir belgesiz kullanabilmektedir. iki gün içerisinde sizlerde Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yaparak kredi almak istiyorsanız en düşük faiz oranlarından yararlanacağınızı bilmeniz gerekmektedir.

DENİZBANK

Denizbank 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar ise nakit kredi almak istiyorlarsa 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak için DenizBank'ın başlatmış olduğu kredi kampanyasını hızlı bir şekilde katılabiliyor. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru sonrasında ihtiyaç kredisi başvurularını sms ile yapacak olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde Kredi sonucu hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. Denizbank üzerinden SMS atarak ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız cebimde Kredi kampanyasına katılabilirsiniz.