Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden yapılan yeni borç kapatma kredisi kampanyası ile birlikte sizlerde başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde nakit kredi kullanabilirsiniz. 

Garanti Bankası, Ziraat Bankası Vakıfbank, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için yapmış olduğu yeni kampanyada, aynı zamanda borç kapatma kredisi ödeyeceğini de açıkladı. 

Bankalar tarafından yapılan açıklama ile birlikte sizlerde başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde hem devlet bankaları üzerinden düşük faiz oranıyla birlikte kredi alabilecek. Hemde Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. 

Garanti Bankası, 3 Ziraat Bankası Vakıfbank, yapmış olduğumuz bu kampanyada sizlerin güncel olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatarak borç transferi yapacaklardır. 

BAŞVURU

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için banka şubelerine kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte gidebilirsiniz. Garanti Bankası banka kredi puanına bakarak işlem yapacak, onaylanan kredileri, sizlere hemen söyleyecek ve aynı gün içinde kredi ödemesi gerçekleştirebileceksiniz. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden de güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilir, ihtiyaç kredisi ve diğer tüm kampanyalar hakkında bilgiler alabilirsiniz. 

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası ile birlikte Vakıfbank üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlar, başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda en yakın banka şubesi üzerinden işlem yapabilir. Ziraat Bankası ile birlikte Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden yapmış oldukları duyurularda kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan kişilere 3 ay ertelemeli, nakit imkanı sağlamaktadır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi kullanabilirsiniz.