Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler

Garanti Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için yapılan yeni kampanyada Garanti Bankası müşterisi olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verileceği banka tarafından uygun faizlerle de kredi kullandırılacağı açıklandı. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilen Bu kampanyada 100.000 TL'ye kadar kredi kullanacak ve bankadan ihtiyaç kredisi olarak hesaplarına yatıracağınız bu kredilerde ihtiyaç kredisi ödemeleri belirli şartlar dahilinde hemen aynı gün içinde verilerek vatandaşlara sunulmaktadır. Kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların bireysel müşteriler olmaları durumunda Garanti Bankası üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde işlem yapacağını açıkladı.

Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvuru yapacak olan vatandaşların bireysel müşteri olması ve kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda işlemleri gerçekleştirilir ve ihtiyaç kredisi başvuruları bu bankalar üzerinden hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız sigortalı olarak çalışan vatandaşların son iş yerlerinde üç aydır sigorta primlerinin yatıyor olması banka tarafından istenmektedir.

Garanti Bankası üzerinden hesabı olan ve emekli maaşını da bu bankalardan alan vatandaşların 100.000 TL'ye kadar kredi başvurularında Kredi notuna bakmadan da onay alabilecekleri bu kampanyalara katılarak diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını da kapatarak işlem yapabileceğini söyleyebiliriz. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz en yakın banka şubesi üzerinden kimliğinizle birlikte işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi aynı zamanda bankanın resmi internet sitesinden, bankanın müşteri hizmetleri numarası üzerinden, bankanın kendi ATM'si üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Editör: Vural Pars