Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için verilecek olan 77000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasında kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşların 5 dakika içerisinde sonuçlarını öğrenebilecekleri bu kampanyalara katılabilmeleri için Garanti Bankası kredi şartlarına uygun bir müşteri olması gerekiyor. 

Garanti Bankası yapmış olduğu 77000 TL kredi kampanyasında ilk taksit ödemesinde 90 güne kadar erteleme yapabileceklerini açıkladı ve en fazla yirmidört ay vadeli, sizlere kredi imkanı sağlayacağını duyurdu.  

Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için acil ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 5 dakika içerisinde sonuç verilecek, onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak da aynı gün içinde kullandırılmaktadır. 

Garanti Bankası kredi başvurusu

Garanti Bankası kredi başvurusu yapmak için hızlı bir şekilde kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlara kendi resmi internet siteleri üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlem yapacağını açıkladı. 

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler bu internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurduktan sonra kredi onayı almaları durumunda banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte onaylanan tutar, hemen kullanabiliyor. 

Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların aynı gün içinde destek ödemelerinden faydalanabilmeleri için banka kredi şartlarına uygun olması ve aynı gün içinde tekrardan hesaplarını ödeme alabilmeleri içinde kredi puanı yüksek olması gerekiyor. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Garanti Bankası şubelerine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve onaylanan kredileri hemen görerek, hesabınıza hemen anında kredi ödemesi alabileceksiniz. 

77000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için banka seferber oldu ve 24 ay vadeli kredilerde ilk taksit ödemenizde 90 gün erteleme yapacağını açıkladı.