Ekonomik göstergelerdeki düşüş nedeniyle, bireysel kredi almak isteyen bireyler fahiş faiz oranlarıyla karşı karşıya kalmaya başladı. Bu gerçek, kamu kurumları da dahil olmak üzere neredeyse her bankayı etkiledi. Bu yüzden, bireysel kredi alırken finansal krizden kaçınmak isteyenler, en rekabetçi oranları sunan bankayı özenle arıyor. Bireysel kredi almanın maliyeti konusunda araştırma yapan kişilerin karşısına Finansbank çıkıyor. İşte bankanın son teklifi.

Son faiz oranı güncellemeleri ışığında, QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kendini göstermeye başladı. Banka, borçluların karşılaştığı maliyet çıkmazına çözüm sunan bir umut ışığı olarak ortaya çıktı. İşte bankanın müşterilerine sunduğu imkanlar.

QNB FİNANSBANK NE KADAR FAİZ ALIYOR?

kredi-338840-1693204732

QNB Finansbank'tan bireysel kredi kullanmayı düşünenleri hoş bir sürpriz bekliyor. Diğer bankalarda kredi faiz oranları hızla yükselirken, hatta kamu bankalarında bu oranlar yüzde 3,35'e ulaşırken, QNB Finansbank faiz oranlarını değiştirmemekte kararlı.

Nitekim QNB Finansbank, kısa bir süre önce ihtiyaç kredisi kampanyasının aylık faiz oranını açıkladı. QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmayı tercih edenler aylık sadece yüzde 2,39 gibi düşük bir faiz oranıyla karşılaşacaklar.  QNB Finansbank'tan bireysel kredi almak için bu fırsattan yararlanmak, son zamanların en akıllıca finansal hamlelerinden biri olarak kabul ediliyor. Müşteriler artık fahiş faiz oranları yükü olmadan bireysel kredinin avantajlarından yararlanabiliyor.

Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

1,99 FAİZ KAMPANYASI VE MALİYET HESAPLAMASI!

Bunun yanında QNB Finansbank, müşterilerine aylık yüzde 1,99 gibi son derece rekabetçi bir faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunan özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Bu özel tekliften yararlanmak için, bireylerin en az 12 aylık bir kredi vadesi taahhüt etmeleri gerekmektedir. Bu süreyi aşmak, kredi maliyeti hesaplamasında bir değişikliğe neden olacaktır.

QNB Finansbank'tan bireysel kredi almak isteyenler için olası masraflar şöyle olacaktır: Bir müşterinin 36 ay vade ile 40.000 TL kredi kullandığı bir senaryoyu ele alalım. Bu durumda aylık taksit tutarı 1.861 TL, toplam kredi maliyeti ise 67.014 TL olacaktır.

Editör: Ertuğrul Kıyı