Son dakika: EYT yasasının resmiyet kazanmasının ardından emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemeler yapılırken, bankalar da emeklilere yönelik promosyon güncellemelerine başladı. Bu kapsamda, İş Bankası da EYT emeklilerini sevindirecek bir promosyon tutarı açıkladı. Tüm EYT'liler, İş Bankası şubelerine başvurarak bu promosyonlardan faydalanabilecekler. Ancak, promosyonu almak isteyen kişilerin bankaya 3 yıl boyunca maaşlarını bankadan alacaklarına dair taahhüt vermeleri gerekmektedir.

İş Bankası'nın EYT Emeklilerine Özel Promosyon Güncellemesi

İş Bankası'nın gerçekleştirdiği promosyon güncellemesi, EYT emeklilerini kapsayan tüm koşulları sağlayanları sevindirdi. En düşük emekli maaşının 7.500 TL olarak açıklandığı geçtiğimiz aylarda EYT emeklileri için müjdeli bir haberin gelmesi, şimdi İş Bankası'nın 17.500 TL'lik promosyonuyla yüzlerini güldürdü.

İş Bankası'nın EYT emeklilerine sunduğu promosyon güncellemesi, emekliler için büyük bir fırsat sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm EYT emeklilerinin İş Bankası şubelerine başvurarak gerekli işlemleri tamamlamaları gerekmektedir. Bankanın maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası'ndan alacaklarına dair taahhüt şartı koyması, promosyonu almak isteyen EYT emeklileri için bir gereklilik olarak öne çıkmaktadır.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Promosyon Verilecek Olanlara 3 Yıl Müşterilik Taahhüdü

Türkiye İş Bankası, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için büyük bir promosyon kampanyası başlattı. İş Bankası, EYT emeklilere ödenecek promosyon tutarını 17.500 TL olarak belirledi. Bu müjdeli haberi duyan EYT emeklileri, banka şubelerine koşarak başvurularını gerçekleştirmektedir.

Son dönemde en düşük emekli maaşının 5.500 TL'den 7.500 TL'ye yükseltilmesi, emeklilerin maaşlarında artış gösterdiğini göstermektedir. İş Bankası'nın EYT emeklilere sunmuş olduğu 17.500 TL'lik promosyon ise bu süreci daha da desteklemekte ve emeklilere ek bir gelir sağlamaktadır.