Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay! Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay!

Özellikle son zamanlarda bu konuyla ilgili yapılacak olan değişikliklerin kişilerin yakından ilgilendiği belirtilerek EYT değişim şartının belirlenerek bu kapsamda düzenlemelerin yapıldığı vurgulandı. Bu vurgulamaları kapsamında kişilerin de bunlardan faydalanarak emekli olmalarının mümkün hale gelmesi sağlandı ve daha sonrasında problemlerin ortadan kaldırılması mümkün olmakta.

Özellikle yapılacak düzenlemeler kapsamında sorunların da en aza indirildiği bildirildi ve bu sayede de çözümlerin üreterek işlemlerin hızlanmasını sağladığı belirtildi. Yapılan bu işlemler sayesinde sorunların da en aza indirilmesi planlanarak çözümlerin üretilmesi ve daha sonrasında da planlanan şekilde ilerlemesinin mümkün hale gelmesi sağlandı.

EYT İptal Mi Oldu? EYT Ne Zaman Çıkacak Belli Oldu!

EYT ile  alakalı son dakika haberleri büyük bir merakla beklenmeye başladı. EYT ile alakalı Akbaşoğlu şu ifadelerle anlattı: “ prim gün adedi, çalışma zamanı ve yaş koşulundan minimum iki adedini gerçekleştirenler yani prim gün miktarını ve çalışma zamanını doldurmuş olan yurtdaşlarımız istisnasız emekli olmayı hak kazanacaklardır. Yapmış bulunduğumuz planlamayi de şöyle anlatayım. Başka bir koşul mafsala katiyen söz hususu olmayacaktır.

Bu husus ile alakalı kim bu tür bir söylem çıkartıyorsa güncelleme sahiplerine iftira atıyor demektir.  1999’dan evvel geçerli olan koşullardan birini de yani yaş sınırını ortadan kaldırıyoruz başka ikisi bundan sonra taşıyan herkesi emekli ediyoruz. Yaklaşık 5 milyon insanın emekli olabilmesi amacıyla bu planlamaleri yaptık. Bu sene 2.250.000 bireyin sahip olunan hususata göre yürürlükte olan prim gün adedi ve çalışma saati öneme alınarak emekli olabilecekler. “ ifadelerini kullanarak yurttaşların EYT ile alakalı merak ettiklerini belirtti. 

haber24.com özel haber