Kişiler doğdukları zaman gökyüzündeki yıldızların konumlarının onların karakterlerine birtakım özellikler verdiği kabul edilir. Kişilerin sağlık olma durumları hakkında da bu yıldızların konumlarından bilgi edinilebilir. Burçlar yoluyla partnerinizin ne kadar sadık olduğu hakkında fikir edinmek için yardım alabilirsiniz.

Uygun Fiyat Dedin mi Kia Picanto'ya Bakacaksın! Picanto Güncel Fiyat Listesi Şaşırtıyor... Uygun Fiyat Dedin mi Kia Picanto'ya Bakacaksın! Picanto Güncel Fiyat Listesi Şaşırtıyor...

Koç Burcu

Koç burcu; günümüzde bu burca sahip olan kişiler liderlik vasıflarında ön sıralarda yer almasına rağmen sadakatte alt sıralarda yer alır. Koç burçları hayatlarında yeniliklerden çok haz alır. Benzer şekilde ilişkilerinde de yenilik arama eğilimindedirler. Özellik eşleri tarafından ilgi hissetmedikleri zaman başka partner'ler arayabilirler. İlişkilerini monoton hissettikleri zamanda başka heyecanlar yaşamak için alternatiflere başvurabilirler.

Boğa Burcu 

Boğa burcu; boğa burcuna sahip olan kişiler son derece inatçı olarak bilinir. Bu kişiler ayrıca ikili ilişkiler yaşadıkları insanlarla da inatçı bir yaşam sürer. Sevdikleri insana bağlı olarak uzun bir birliktelik yaşayabilirler. Genellikle ilişkilerinde ciddidirler. Ciddi ilişkiler yaşamak içinde ayrıca çaba sarf edebilirler. Ayrıca kurulu düzenlerini de çabuk çabuk bozmak istemezler. Uzun yıllar birlikte sadakat içinde eşleriyle yaşayabilirler. Bu özellikleri kapsamında boğa burcu olan kişiler gayet sadıktırlar.

İkizler Burcu

İkizler burcu; ikizler burcu olan insanların iletişim becerileri yüksektir. Fakat bu insanlarla anlaşmak bir o kadar da zordur. Genellikle içlerinde birden fazla kişi varmış gibi davranırlar. İkizler burcu için sadakat konusunda da benzer şeyler geçerlidir. Bugün partnerine çok sadık olan bir ikizler burcu kişisi yarın benzer sadakati göstermeyebilir. Bu şekilde davranmalarından dolayı halk içerisinde sadakatsiz olarak tanımlanırlar.

Yengeç Burcu 

Yengeç burcu; ikili ilişkilerde yengeç burçları eşlerine karşı son derece sadakat sahibidir. Yengeç burçlarının hayatlarında sahip olduktan kişiler çok değerlidir. Hayatlarında var olan insanlara kalben sevgi ve saygı beslerler. Eşlerini aldatmayı düşünmedikleri gibi kendilerinin aldatılmasına da dayanamazlar. Bu nedenle ciddi bir ilişki istemeyen kişilerin yengeç burcu insanlarla birlikte olmaları tavsiye edilmez. Yengeç burcu kişileri kendilerini ilgisiz istedikleri zaman ilk fırsatta başka birileriyle görüşebilir. Bu konuda sadakatlerinin sınanmaması gerekir.

Aslan Burcu

Aslan burcu; Arslan burçları ilişkilerinde iyi niyetli sevecen ve saygılı kişilerdir. Kendilerine uygun bir kişiyi bulduklarında eşlerine karşı sadıktırlar. Ayrıca Arslan burçlarına sahip insanların gurur yapma durumları vardır. Eğer grupları incinmişse eşlerinin de kurularını incitmek için onları aldatabilirler.

Başak Burcu

Başak burcu; temiz ve özenli olan bu burç sahipleri ilişkilerinde de aynı şekilde titizdirler. İlişkilerinin devam ettirmek isteyen bir karakterleri vardır. Aynı şekilde ilişkilerini korumaya özen gösterirler. Fakat benzer durumu eşlerinden alamadıklarında aldatma potansiyelleri vardır. Başak burcu kişileri ayrıca çok iyi yalan söyleyebilme kabiliyetine sahiptir. Bir başak insanını anlatırken suçüstü yapmak oldukça zordur. Bu sebepten dolayı genellikle sadık kişiler olarak tanımlanırlar.