Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı Çalışan Annelere 325 Euro Destek: SGK ve AB İşbirliği ile Hayata Geçen EDU-CARE II Projesi Başvuruları Başladı

Erdoğan tarafından verilen talimatla Ziraat Bankası, 50.000 TL'ye kadar nakit ödeme kampanyasını duyurdu. İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında acil para ihtiyacı olanlara 36 ay vade seçeneği sunulacak. Devlet bankası olarak faaliyet gösteren Ziraat Bankası, gelir belgesiz ve masrafsız kredi imkanlarıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Banka şubelerinden yapılan kredi başvurularıyla ilgili olarak en çok talep edilen bankalar arasında yer alıyor. Ziraat Bankası, 2023 yılında da müşterilerine 3 ay erteleme imkanı sunacak ve bu kampanyadan bireysel müşterilerin faydalanmasını istiyor.

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, belirli koşulları yerine getirerek hızlı ve kolay bir şekilde krediye ulaşabilirler. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıyan emekli müşteriler, başvuru işlemlerini gerçekleştirip hemen sonuç alabilirler. Bunun için müşteri olmak ve bankada hesabınızın bulunması gerekmektedir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenlerin banka müşterisi olması gerekmektedir. Başvurular internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebilir. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılan müşteriler, banka müşterisi olduktan sonra başvuru işlemlerini tamamladıklarında 5 dakika içerisinde sonuç alabilmektedirler. Ayrıca en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek başvurunuzu yapabilir ve kampanyaya katılabilirsiniz. Tüm başvurular aynı gün içinde işleme alınmaktadır. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisini hemen kullanabilirler.

Ziraat Bankası kamu bankası olarak hizmet verdiği için şubeleri üzerinden başvuru yapmak isteyen müşteriler, gelir belgesi olmadan sadece kimlikleriyle 50.000 TL'ye kadar kredi alabilirler. En yakın Ziraat Bankası şubesine giderek başvuru formunu doldurabilir ve bireysel müşteri temsilcisi aracılığıyla istediğiniz zaman kredi çekebilirsiniz.

Editör: Vural Pars