Qnb Finansbank üzerinden SMS atarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere müjdeli haber verildi. ₺70.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan tüm vatandaşlara Finansbank üzerinden hızlı bir şekilde Kredi ödemeleri gerçekleştirilecek ve banka şubelerine gitmeden bu vatandaşlara hızlı bir şekilde işlem yapılarak Kredi kullandırılacaktır. 70.000 TL ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda internet bankacılığını kullanabilir ve bu şekilde de ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

Qnb Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Qnb Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar nakit kredi almak istiyorlarsa istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirerek sms atabilir. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar 70.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesinden faydalanmak istiyorlarsa ihtiyaç kredisi başvurusu için cep telefonları üzerinden mesaj atarak hemen aynı gün içinde Kredi ödemelerini alabilmektedirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak için başvurunuzu banka şubelerine gitmeden yapmak istiyorsanız cep telefonunuza Mesaj kısmına girerek t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 50-30 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. 

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASINA KATILARAK başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların özellikle de banka müşterileri olmaları durumunda Kredi ödemeleri hesaplarına yatırarak kullandırılmaktadır. mobil uygulama üzerinden yapacağınız tüm ihtiyaç kredisi başvurusunda sizlere hesaplarını ödemeler hızlı bir şekilde yatırılarak ne kadar kredi ödemesi alacağınız hakkında bilgiler internet bankacılığı uygulaması üzerinden verilmektedir.  

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

70.000 TL kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar 24 ay vadeli olarak işlemlerini gerçekleştirebilirler ve ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme yaparak bu bankalardan kredi kullanabilmektedirler.