Emekli vatandaşlar için önemli bir ay sonu destek ödemesi kampanyası açıklandı. Buna göre emekli maaş alan vatandaşlar, kendi maaş hesapları üzerinden, gerekli başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Özellikle, emekli maaşına olan emekli vatandaşlar hangi bankadan da maaşlarını alıyorlarsa ona bağlı olarak kendilerine bu şekilde bir ek ödeme verilecektir. Başvuru işlemleri için ise yapılacak kadınlar yalnızca birkaç dakika içerisinde gerçekleştirilecek ve olumlu sonuçlarınızı aldıktan sonra acil nakit tutarındaki paralar, banka hesaplarınıza hemen yatırılacaktır.

Her geçen gün, emekli vatandaşların satın alma gücü çalışan vatandaşlara kıyasla çok daha hızlı bir şekilde düşmektedir. Bu durumda vatandaşların bozulan bütçelerini ve düşen satın alma güçlerini tekrardan toparlayabilmeleri için kredi kartı ya da benzeri gibi borçlanmalara girdikleri kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Bu durumda vatandaşların acil olarak gelişmiş kredi ihtiyaçlarına bağlı olarak kullanabilecekleri bu miktarla 40.000 TL tutarında verilmekle beraber bütçelerini rahat bir şekilde denkleştirmelerine olanak tanımaktadır.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Emekli maaş hesapları üzerinden alınabilecek olan kredilerde, 36 aylık bir taksit seçenekleri kullanılabilirken, aynı zamanda kredi geri ödeme başlangıcı ise üç ay ertelemeli olarak tercih edilebilir. Acil nakit ihtiyaçlarını hemen gidebilmek için yapılması gereken tek işlem emekli maaşınızı almış olduğunuz banka mobil uygulamasına ya da internet bankacılık sistemine giriş yaparak buradan gerekli başvuru adımlarını izlemeniz olacaktır. Yalnızca emek vatandaşlara destek ödemesi ya da ek ödeme olarak bilinen bu kredi kampanyası, bir çok nakit ihtiyacınızı kısa zamanda karşılayacaktır.