50000 TL'ye kadar emekli olan vatandaşlar için yapılan yeni kampanyada, kamu bankaları harekete geçti ve 36 ay vadeli ödeme vereceğini açıkladı. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek nakit alabileceğiniz bu kampanyalara katılarak sizlerde işlem yapabilecek ve bankadan hızlı bir şekilde bireysel kredi kullanabileceksiniz.

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde 50000 TL'ye kadar ödeme alabileceğiniz, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, bankalar olmaktadır. 3 kamu bankası üzerinden de başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlara 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli kredi paketleriyle birlikte emekli maaş hesapları üzerinden ödemeler verilmektedir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, banka müşterileri olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu bireysel tüketici kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme vermektedir. 

EMEKLİYE ÖDEMELER DEVAM EDECEK

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden banka müşterisi olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri verilirken, nakit kredi ödemeleri belirli şartlar dahilinde hızlı bir şekilde hesabınıza yatırılarak üzeri kullandırılmaktadır. 3 kamu bankası üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz, bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini yapacak olan tüm vatandaşlara bankalar, 36 ay vadeli kredi ödemesi vermektedir.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, onay alabileceğiniz bu kredi kampanyalarına katılmak isteyen tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde bankaların mobil uygulamaları üzerinden de kredi ödemeleri alabilecekleri söyleniyor. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyada, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, kendi banka müşterisi olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi olarak internet bankacılığı uygulaması üzerinden 7 24 kredi imkanı sağlamaktadır. En düşük faiz oranları ile birlikte sizlere verilecek olan bu kredi kampanyaları da sizlerde hızlı bir şekilde katılabilecek ve başvurunuzu gerçekleştirerek, ödeme alabileceksiniz.