Kasım ayı sonuna kadar 9000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacaktır. Emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşların kamu bankaları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek alabilecekleri kampanyalardan faydalanabilmeleri için şubelere gitmeden istedikleri zaman ödemeler gerçekleştirilmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almanız durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek onay alabileceğiniz 36 ay vadeli 9.000 TL kredi ödemelerinde şartları uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde kredi işlemleri yapılmaktadır. 

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar nakit ihtiyacı olması durumunda istedikleri zaman bankanın hesabı üzerinden alacakları internet şifresi ile birlikte internet bankacılığı uygulamaları üzerinden detaylı olarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedir. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsunuz başvurunuzu gerçekleştirmek için şubeleri gitmeden yapacağınız işlemlerde ihtiyaç kredinizi hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırarak en düşük faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yaptıkları bu kampanyalarda nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlar dahilinde istedikleri zaman ödemeler gerçekleştirmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi imkanı sağlamaktadır. 

Emekli maaşı hesabınız üzerinden yapacağınız başvurularda özellikle daha önce Kredi kullanmış olan vatandaşlarda başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi imkânından faydalanabilmektedirler. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte başvurularınızı gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve onaylanan bu krediler hesaplara yatırılarak yine aynı gün içinde kullandırılmaktadır.