13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Emekliye Sevindirici Haber! 0.49 Faizle Nakit Kredi Verilecek… Emekli sevindirecek olan son dakika haberine göre, kamu bankaları ile özel bankalar kredi kampanyası başlattı. 0,49 faiz oranlarının uygulanacağı nakit kredi emeklilere verilecek.

Emekli olan vatandaşları düşünen özel ve kamu bankaları 0,49 faiz oranları ile nakit kredi desteği sağlayacak. Gerek kamu bankası gerekse özel bankalar tarafından başlatılan kampanyada 0,49 faiz oranı uygulanacak. İhtiyaç kredisi olarak uygulamaya konulacak olan kredide vade 36 ay olarak belirlendi. Toplam tutar için 10 bin TL düşünülen krediye emekli olan vatandaşlar başvurabilecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan kredi kampanyasına hızlı bir şekilde başvuru yapılabilecek.  Sadece emekli vatandaşların başvuracağı bu kampanyaya, sizlerde başvuru yaparak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisinden faydalanabilirisiniz. Kamu bankaları tarafından 0,49 faiz oranları ile verilecek olan krediye başvuru sağlayıp ihtiyaçlarınızı bu krediden karşılayabilirisiniz.

0.49 faiz oranları ile uygulamaya koyulan ihtiyaç kredisi kampanyası başvurular nasıl yapılacak? 

Emekli vatandaşlar için düşünülen ihtiyaç kredisinde 0,49 faiz oranlarını uygulandığı kredi kampanyasına başvuru sağlamak için bankaların resim internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunun doldurulması yeterlidir. Emekli maaşının alındığı bankanın internet sitesine girilerek gerekli olan başvuru formu doldurularak başvuru gerçekleşmiş olur. Gerçekleşen başvurunun sonucunda nakit kredi kullanılabilir.

Emekli maaşını başka bankalardan alan vatandaşlar ise emekli maaşlarını bu bankalara taşımaları halinde kredi kullanabilecek. Bunun yanı sıra yüksek limitli ihtiyaç kredisinin yanında borç kapatma kredisi de kullanılabilecek. Şayet nakit ihtiyacı hissediyorsanız, hızlı bir şekilde banka üzerinden kredinizi alabilirsiniz. Nakit kredi servisine başvuru yaparak nakit kredi ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

emekliler-dikkat-31-marta-kadar-basvuru-yapin-paranizi-alin1-2

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank dışında kredi imkânı sağlayan özel bankalar da mevcut. Garanti Bankası, İşbank, Akbank ve Denizbank bunlardan bazılarıdır. Emekli maaşlarını bu bankalardan birine taşıyan emekli vatandaşlar kredi kullanarak düzenli ödeme yapmaları durumunda hızlı bir şekilde kredi kullanabilecek. Kamu bankaları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlar nakit kredi kullanımlarına hızlı bir şekilde onay veriliyor.