QNB Finansbank, emeklilere yönelik rekabetçi bir promosyon fırsatı sunuyor. Başvuruların 5 gün içinde gerçekleştirilmesi halinde, emekliler bu promosyon fırsatından yararlanabilecekler.

QNB Finansbank’tan Emekli İçin Rekor Promosyon Ödemesi!

Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

QNB Finansbank, vatandaşlar arasında büyük talep göreceği öngörülen bir promosyon miktarını duyurdu. Başvurularını 5 gün içinde tamamlayan vatandaşların hesaplarına promosyon ödemesi yapılacak. İşte kampanyanın detayları!

QNB Finansbank, Rekor Promosyon Miktarıyla Dikkat Çekiyor!

Mayıs ayıyla birlikte bankalar tarafından sunulan promosyon miktarları yenilenmeye başladı. EYT düzenlemesi ve en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükseltilmesi sonrasında 2 milyon 250 bin kişi için bankalar arasında büyük bir rekabet başladı. QNB Finansbank da vatandaşlar için promosyon miktarlarını duyurdu. Belirli koşulların sağlanması durumunda vatandaşların hesaplarına promosyon miktarı yatırılacak. QNB Finansbank tarafından açıklanan promosyon miktarları, emekli vatandaşlara 8.000 TL'ye kadar ödeme yapılacağını gösteriyor.

Ayrıca, indirimli CardFinans emekli kartıyla yıllık 1.200 TL indirim imkanı da sunulmaktadır. İlk kez kredi kartı alan müşterilere, toplamda 500 TL ve üzeri harcamalarda ek olarak 750 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Emekli vatandaşlar, QNB Finansbank ile maaş anlaşması yaparak 3 yıl taahhüt etmeleri halinde promosyon fırsatından faydalanabilecekler.

QNB Finansbank Müşterisi Nasıl Olunur?

QNB Finansbank müşterisi olmak için banka şubesine gitmeye gerek yoktur. Finansbank müşterisi olmak isteyen vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden başvuru formunu doldurarak bankacılık sözleşmesini onaylayabilirler. Bu işlemleri tamamladıktan sonra başvuru sahipleri, banka müşteri temsilcisiyle yüz yüze görüşerek kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirirler. Ayrıca, görüntülü görüşme öncesi vatandaşlar, T.C. Kimlik kartlarını NFC özelliğiyle cihazlarına okutarak ön kimlik doğrulaması yapabilirler veya müşteri temsilcisiyle gerçekleştirilecek görüntülü görüşme sonrasında kendilerine verilen IBAN numarası ile işlem yapılacak.

Editör: Vural Pars