Emekliye Ramazan Öncesi Bağ-Kur ve SGK Kişilere 2.750 TL İkramiye Haberi! 5 Gün Kaldı, Acele Edin 5 Gün Sonra Bitiyor! ATM’den Anında Çekiliyor!  

ATM’den çekebilirsiniz. Ödemeler yapılıyor. SGK ve Bağ-Kur’luya 5 250 TL ödeme yapılıyor. Milyonlarca kişiye promosyon fırsatı doğdu. Yeni emekli olanlar ya da taahhüt süresine dolduranlar hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğin merak ediyor. Bankalar ise bu konuda her türlü fırsatı oluşturarak ön plana çıkmaya çalışıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Merak edilen soruların cevabı haberimizde…

Emeklileri ilgilendiren promosyon fırsatlarında hız kesilmedi, kaldığı yerden devam ediyor. Taahhüt süresi dolanlar, yeni emekli olanlar promosyon veren bankaları takip ediyor. En düşük promosyon tutarı 675 TL den başlıyor. Bu tutar değişik kampanyalar ile 5 250 TL ye kadar çıkabiliyor. 3 yıl emekli maaşınızı belirli bankadan alma sözüne karşılık bu tutarlardan faydalanabilirsiniz. 

Bankalar emekliler için promosyon konusunda rekabete girdi. 2 750 TL promosyon verilirken, yakınına getirene, kartı ile harcama yapana ve otomatik ödeme talimatı verene ek ödeme yapılıyor. Kazançta bu sayede 3 bin TL ye kadar çıkıyor.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Bankaların Promosyon Fırsatları

Akbank 31 Mart tarihine kadar emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilere 1 750 TL ile 2 500 TL arasında promosyon ödemesi yapacak. Bunun yanı sıra maaş yatmadan 2 gün önce faizsiz olarak para çekilebilecek.

krediler-haber24-07-13

Denizbank, alınan maaşa göre 675 TL ile 1 000 TL arasında promosyon ödemesi yapacak.  1 adet otomatik ödeme talimatı verenlere ise ek olarak 1 425 ile 1 600 TL ödeme yapacak.

Garanti Bankası ise alınan maaşa göre 1 650 TL ile 2 500 TL arasında değişen tutarlarda promosyon ödemesi yapacak. Emekli yakını getiren vatandaşlara ise her bir kişi için 250 TL ödeme yapacak. Emekli maaşını 31 Mart tarihine kadar getiren emekli vatandaşlar kampanyadan faydalanabilecek.

İNGBank ise 3 yıllığına emekli maaşına taşıyan vatandaşlara 1 675 TL ile 2 500 TL arasında ödeme yapacak. Emekli arkadaşına getiren emekli vatandaşlara ayrıca her yeni maaş müşterisi için 250 TL ödeme yapacak.