5 gün içerisinde emekli maaşı hesaplarınız üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak istiyorsanız sizler için yapılacak olan bu kampanyalara katılarak uygun faizlerle ödemeler alabileceğiniz bir kampanya hazırlandı. emekli maaşı hesapları üzerinden sizler de Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası tarafından yapılan bu kampanyaya katılarak 5 gün içerisinde 50.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi olabilecek ve başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde bu bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

Emekli maaşı hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için uygun faizlerle verilecek olan kredi ödemelerinde şartlar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde banka hesaplarına yatırılarak kullandırılır ve bu krediler hesaplar dahilinde vatandaşlara hemen düşük faizli olarak gönderilmektedir.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Yapı Kredi Bankası üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı ile birlikte nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kredi kampanyası ile birlikte başvurunuzu hemen yapabilecek ve kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatırarak da kullanabileceksiniz. Yapı Kredi Bankası üzerinden kullanmış olduğunuz emekli maaşı hesabı ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurunuzu mobil uygulamalar üzerinden de 7 gün 24 saat yapabileceğinizi söylemek isteriz.

Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız veya emekli maaşınızı bu bankalara taşımak istiyorsanız sizler de başvuru şartlarına uygun olarak emekli maaşı hesaplarınız üzerinden bu bankadan 5 gün içerisinde verilecek düşük faizde 100.000 TL kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Garanti Bankası düşük faiz oranları ile birlikte vermiş olduğu bu kredilerde özellikle başvurularını gerçekleştirerek onay alacak olan tüm kişilere kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda düşük faizli olarak işlem yaparak hemen aynı gün içinde ödeme vermektedir.