Denizbank, emekli müşterilerine özel olarak tasarlanmış "Emekliye Özel Borç Kapatma Kredisi" kampanyası ile müşterilerine 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Bu kredi kampanyası, emekli müşterilerin daha önce kullanmış oldukları kredilerinin birleştirilmesi veya kredi kartı borçlarının kapatılması amacıyla kullanılabilir.

Denizbank'ın emekliye borç kapatma kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, Denizbank şubeleri, internet sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla kredi başvurusu yapabilirler. Kredi başvuru sürecinde emekli maaşı ve gelir belgesi gibi belgeler talep edilebilir.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Kredi geri ödeme planı, emekli müşterinin gelir durumu ve ödeme gücüne göre belirlenir. Kredi geri ödemeleri, eşit taksitler halinde belirli bir süre boyunca yapılabileceği gibi, esnek geri ödeme seçenekleri de sunulabilmektedir.

Denizbank'ın emekliye borç kapatma kredisi kampanyası ile emekli müşteriler, daha önce kullandıkları kredilerin faiz oranlarından daha düşük faiz oranları ile kredi kullanabilirler. Ayrıca, birçok bankada olduğu gibi, Denizbank da müşterilerine kredi sigortası sunarak, beklenmedik durumlarda ödeme güçsüzlüğü yaşandığında kredi geri ödemelerinde destek sağlayabilir.

Denizbank'ın emekliye borç kapatma kredisi kampanyası ile emekli müşteriler, kredi borçlarını birleştirerek, daha uygun koşullarla kredi kullanabilirler. Kredi başvuru sürecinde gerekli belgelerin tam ve doğru bir şekilde sunulması, kredi geri ödemelerinin düzenli olarak yapılması önemlidir.