Emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz yeni nakit kampanyası ile birlikte sizler de emekli maaşı hesapları üzerinden ay sonuna kadar dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğiniz bir kampanyaya katılabilirsiniz. son dakika kampanyası ile birlikte ihtiyacı olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verecek olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı hesapları üzerinden vatandaşlara destek verirken nakit kredi ödemeleri uygun faizlerle ödenecektir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız ve banka müşterisi olmanız durumunda Kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapmak istiyorsanız 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli bu Kredi kampanyalarına katılarak dilediğiniz zaman Başvuru gerçekleştirerek nakit kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için gerçekleştirilen kampanyalarda 50.000 TL'ye kadar verilecek olan krediler gelir belgesiz ve masrafsız ödeniyor. emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için herhangi bir şart aranmadan gelir belgesiz ve kefilsiz olarak Kredi başvurunuzu yaparak sizlerde ödeme alabilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda 50.000 TL'ye kadar ödenecek olan bu kriterde şartlara uygun olarak ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yaparak işlem yapmaktadır.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Size en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte işlemlerinizi gerçekleştirebilir kimliğinizle birlikte yapmış olduğunuz başvuru şube etkisinde onay verilerek sizlere kullandırılmaktadır.