6580 TL'ye kadar ödeme almak isteyen emekleri hem kamu bankaları hem de özel bankaları tarafından hızlı bir şekilde sonuç verilerek nakit kredi imkanı sunulacaktır. Emekli olan kişilere nisan ayı boyunca verilecek olan bu nakit kampanyasında başvuru yapacak olan emeklilerin hızlı bir şekilde sonuç olabilecekleri yeni kampanya başlamıştır. Emekli olan vatandaşlar için başlatılan Bu kampanyada acil ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin 5 dakika içerisinde sonuçlarını öğrenebilecekleri yeni kampanyaya katılabilmeleri için bazı şartlar gerekmektedir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda emekli maaşı hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte hemen başvurunuzu gerçekleştirebilir ve onaylanan tutarı hemen kullanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası üzerinden emekli olan vatandaşlara ödeme

Devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden işlem yaparak nakit kullanmak isteyen emeklilerin emekli maaşları banka üzerinde olması şartı vardır. Ziraat Bankası üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı aracılığı ile sizlerde 5 dakika içerisinde sonucunu öğrenebilir ve hemen nakit kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlem yapacak olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalar da nakit kredi kullanacak olan kişilerin bazı şartlara uygun bir müşteri olması gerekmektedir. Emekli maaşı alan vatandaşlar banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda Sadece yüksek limitli diye düşük limitli kredi lerde de gelir belgesiz olarak nakit kullanabilir. 

emekli_1232-37

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası şubeleri üzerinden Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden ve Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası üzerinden dilediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası nakit kullanacak olan vatandaşlar için başlatıyor Bu kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler için daha yüksekliklerde hem ihtiyaç kredisi hem de borç transferi kredisi imkanı sağlamaktadır. 

Emekli olan vatandaşlık için ödenecek olan 6580 TL ihtiyaç kredileri ise kullanıma hazır olarak sizin hesabınıza gözükmektedir.

Belirtilen bu kampanyalar sadece Ziraat Bankası üzerinden değil Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlar için geçerli olmaktadır. Diğer kamu bankaları üzerinden de yapacağınız başvurular da aynı şartlar dahilinde emekli maaşı hesabınız üzerinden nakit kullanabilirsiniz.