Emekli olan vatandaşlar için kimlik numarası üzerinden 70.000 TL'ye kadar ödeme verileceği haberi geldi. Nakit ihtiyacı olan emekliler için başlatılan bu kampanyada 24 ay vadeli 70.000 TL'ye kadar hem ihtiyaç kredisi hemde diğer bankadaki olan borçlarını kapatan, borç transferi kredisi imkanı sağlanacak. 

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda bankalar üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde onay alabilir ve nakit kredi kullanabilirsiniz. 

Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, işlem yapacak olan vatandaşların belirtilen şartlarda elinde banka şubeleri üzerinden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabileceği haberi geldi. türkiyede bulunan kamu bankaları ve özel bankalar tarafından başlatılacak olan bu kampanya katılacak olan vatandaşların hızlı bir şekilde sonuç alabilmeleri için bazı şartlara uygun olması gerekiyor. 

Başvuru yapacak olan vatandaşların emekli maaşları bu banka üzerinden olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan kişiler kredi kullanmak istiyorlarsa, emekli maaşları haricinde ayrıca banka kredi şartlarına uygun olan bir vatandaş olması gerekiyor. 

Kamu Bankalarından 70.000 TL Ödeme

emekli-41

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, verdikleri kullanmak isteyen kişiler banka şubeleri, hızlı bir şekilde kimlikleri ile birlikte emekli olan vatandaşlara destek veriyor. Ülkemizin kamu bankası olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden hızlı birşekilde işlem yapacak olan kişiler, 90 gün ertelemeli olan bu kredi kampanyalarına katılarak, başvurularını gerçekleştirebilir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda bu bankalar üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin 5 dakika içerisinde kredi sonuçlarını öğrenebilecekleri bu kredi kampanyasına katılabilmeleri için bankadan maaş almaları gerekmektedir. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız, 70000 TL'ye kadar başvurunuzu gerçekleştirerek, diğer bankadaki olan tüm banka borçlarınızı tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz.