Emekli maaşı alan vatandaşlar için 4 gün içerisinde nakit ihtiyacı olması durumunda başvuru durumu gerçekleştirmeniz halinde sizlere ödeme verilecek. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alan tüm vatandaşlar için başlatılan kampanyada nakit ödemeleri gerçekleştirilecek olan vatandaşların uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilmektedir. Acil nakite ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz kamu bankaları sizlere vermiş olduğu bu kredilerde 4 gün içinde düşük faizli işlem yapacak. 

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşların başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kullanabilecekleri bu kredilerden faydalanabilmeleri için banka müşterisi olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilerek ihtiyaç kredisi ödemeleri resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Yapılan emekli kampanyasında 4 gün içinde işlem yapacak olan vatandaşların emekli maaşı hesapları üzerinden yapacakları tüm başvurular ile birlikte Kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde sizlere verilecek ve onaylanan bu krediler hesaplara yatırılarak de kullandırılacaktır. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda Kredi işlemlerinden faydalanacak olan vatandaşların en yakın banka şubesi üzerinden yapacakları tüm işlemlerde nakit kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde bankaların mobil uygulamaları üzerinden de ödenmektedir. 

Emekli maaşı hesabınız üzerinden 10.000 TL ve 50.000 TL arasındaki gelir belgesiz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak onay almak isteyen tüm vatandaşlara bankalar belirtilen politikalar dahilinde Kredi ödemelerini hemen aynı gün içinde verip ihtiyaç kredisi ödemeleri ile birlikte banka şubelerine gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler. Bu işlemleri internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapmanız durumunda başvuru yapacak olan vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri verilerek hesaplarına hızlı bir şekilde kredi işlemleri gerçekleştirilecektir.