1600 TL’lik emeklilere ödeme fırsatı başladı. Bu ödeme sayesinde nakde sıkışan emekliler 1600 TL ile biraz rahatlayacak. Hemen başvuran herkese bu ödeme hızlıca sağlanacak.

Son dakika olarak verilen bu müjdeli haber, emeklilerin yüzünü güldürecek. Çünkü emekli maaşını kamu ya da özel bankalardan alan emeklilere ek ödeme hakkı tanındı. Emekli maaşının yanında bu ödemeyi almak isteyen her emekli, bankasına başvuru yapabilecek.

Emekli maaşınızı hangi bankadan alıyor olursanız olun, kendi bankanızdan ekstra kredi alma hakkına sahip olacaksınız. Üstelik bu krediye başvuru yapmak ve alabilmek için banka şubesine gitmeniz de gerekmiyor. Bu hizmet size bankanızın internet bankacılığı sistemi üzerinden kolaylıkla sunulacak. Başvurunuzu evinizden çıkmadan, şubeye gitme zahmeti olmadan kolay ve hızlıca yapabileceksiniz.

Emeklilere Ödeme 1600 TL Kadar Olup Hesaplara Hemen Yatacak

Bu uygulama sayesinde, banka müşterisi olan emekliler, emekli maaşlarına ek 1600 TL’lik nakit avans alabilecek. Böylece emeklilere ödeme yapılacak ve ek kredi verilerek nakit ihtiyaçları karşılanacak. Bahsedilen bu artı para fırsatından yararlanmak isteyen emekliler, müşterisi oldukları bankalara başvuru yaparak talepte bulunabilecekler.

Size verilen 1600 TL’lik nakit krediyi kullanmadığınız durumda, bankanız sizden herhangi bir geri ödeme ve faiz almayacak. 1600 TL’yi harcadığınız takdirde ise, bankanız bir ay sonra geri ödeme talep edecek.

Hemen başvuruda bulunabileceğiniz bu nakit avans fırsatı, internet bankacılığından hızlıca yapılıyor. 5 dakika içerisinde onay verildikten sonra anında 1600 TL’lik avansınız hesabınıza yatacak.

2021 Emekli Ek Ödeme

Emekli müşteriler için sık sık kampanyalar düzenleyen bankaları sürekli takip etmek gerekiyor. Yararlanabileceğiniz, emeklilere ödemeler ve daha fazla fırsat için bankanızdaki haberleri kaçırmamaya özen göstermeniz öneriliyor. Bazı bankalar emekli maaşını kendi bankasından alan müşterilerine 200 bin TL’ye kadar kredi fırsatı sunabiliyor.

emeklinin-yuzunu-guldurecek-haber-geldi-1600-tl-emeklilere-odeme-yapilacak-iste-detaylar

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Bu şekilde yüksek miktarlarda kredilerden yararlanmak isteyen emeklilerin bankalarına başvuru yapması gerekiyor. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunan emekliler için 36 ay vade ve ilk taksiti 3 ay sonraya erteleme gibi fırsatlar sunuluyor. Emekli vatandaşların, emeklilere ödeme fırsatı sunan bu tür kampanyaları sıklıkla takip etmesi onlara büyük kolaylık sağlayacak.