ING Bank, emeklilere yönelik olarak düzenlediği promosyon kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanya kapsamında, emekli maaşını ING Bank'a taşıyan müşteriler, 8500 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabilecekler. Ayrıca, otomatik fatura talimatı veren müşteriler, ek 1500 TL nakit promosyon kazanacaklar. Kampanya 13 Mart 2023 - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

ING Bank'ın emekli promosyon kampanyası ile ilgili yapılan açıklamada, müşterilerin aylık gelirleri ve emekli maaşlarına göre farklı promosyon miktarları alabilecekleri belirtildi. Aylık geliri 3.500 TL'ye kadar olan müşteriler 5.100 TL, 3.500 TL - 7.500 TL arasındakiler 5.950 TL, 7.500 TL - 10.000 TL arasındakiler 7.650 TL, 10.000 TL ve üzeri gelirleri olanlar ise 8.500 TL nakit promosyon ödemesi alabilecekler. Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin herhangi bir ürün koşuluna uymalarına gerek yoktur.

ING Bank'ın promosyon kampanyası, yeni emekliler ve EYT ile emekli olanların da yararlanabileceği bir fırsat sunuyor. Kampanyaya katılmak için müşterilerin ING Bank'a 3 yıl boyunca emekli maaşı taahhüdü vermeleri gerekiyor. Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan promosyon ödemesi yapılacaktır.

Emeklilere yönelik promosyon kampanyaları, emeklilerin ekonomik açıdan rahatlamalarına yardımcı oluyor. ING Bank'ın düzenlediği promosyon kampanyası, emekliler için iyi bir fırsat olarak değerlendirilebilir. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyarak, nakit promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen müşteriler, bankanın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kolayca başvurularını yapabilirler. Promosyon ödemeleri ise ATM'lerden veya banka şubelerinden alınabilir.

Editör: Vural Pars