Emekli maaş alan vatandaşlar için yapılan yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara kamu bankaları üzerinden 100000 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte kasım ayı içerisinde kullanabileceğiniz 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyalarından faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar için 36 ay vadeli kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte sizlerde başvurunuzu gerçekleştirerek nakit, kullanabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden desteklerimizden faydalanmak istiyorsanız hemen aynı gün içinde kredi ödemelerinizi yapabilirsiniz. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

KAMU BANKALARI 

Emekli maaşınız Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden destek kredisinden faydalanabilirsiniz. 

Emekli maaşını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alan vatandaşlar kendi emekli maaş hesapları aracılığı ile birlikle alabilecekleri, ihtiyaç kredisinden faydalanmak istiyorlarsa hemen bankanın internet bankacılığı şifresini alarak internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 5 dakika içerisinde kredi sonucunu öğrenebilecekleri kampanyalara katılabilirler.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için yapılacak olan bu kampanyalarda, nakit ihtiyacı olmaları durumunda uygun faiz oranlarından yararlanarak kredi alabilmektedirler. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa, uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi işlemlerini gerçekleştirebilecek ve kredilerini hızlı birşekilde hesaplarına yatırarak kullanabileceklerdir. En yakın banka şubeleri üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde kredi sonucu verilecek ve onaylanan bu krediler, hesaplara yatırılarak da hemen aynı gün içinde kullandırılacaktır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için başlatılacak olan bu kampanyalarda özellikle maaşlarını bankalar üzerinden alan vatandaşlar, hızlı bir şekilde ödemeler gerçekleştiriliyor. 100 bin TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız, diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatarak destek alabilirsiniz.