Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde ihtiyaç kredisi, kullanabileceğiniz kampanyalara katılarak, hemen aynı gün içinde ödeme alabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi alabileceğiniz kampanyalara katılarak sizlerde kamu bankaları ve özel bankalar üzerinden verilen emekli, kredilerini kullanabilir ve acil ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için yapılan bu kredi ödemelerinde ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yaparak sizlere işlem yapılmaktadır. Emekli olup, kredi kullanacak olan tüm vatandaşları, belirtilen şartlar dahilinde, ödemeler hızlı bir şekilde velileri ve onaylanan tutar kadar krediler, hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden emekli Kredisi Başvurusu...

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi başvurusunu, emekli kredisi olarak alabiliyor ve 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz ödeme alabiliyorlar. En yakın banka şubelerine giderek kimliğinizle birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Emekli kredisi 36 ay vadeye kadar 50000 TL olarak ödenirken, kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler, düşük faiz oranlarıyla birlikte bu acemileri istedikleri zaman alabilmektedir. 

Acil ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi alabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanmak isteyen tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde ödemeleri hesaplarına internet üzerinden de yatırılmaktadır. Emekli maaşınızı kamu bankalarına taşıyarak, başvuru yapmak istiyorsanız, kredi kullanmak için şubelere gitmeden de internet siteleri üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Emekli maaşınızı bu bankaların taşıdıktan sonra on bin TL üzerinde emekli maaş alan tüm vatandaşlara 5000 TL ye kadarda emekli promosyonu verilmektedir.