Emekli vatandaşlar, maaşlarını zamla birlikte almanın yanı sıra promosyon ödemeleri de almaya devam ediyor. EYT'liler emeklilik haklarını elde ettiklerinde seçtikleri bankalardan ekstra promosyon ödemesi de alabiliyorlar. Promosyon ödemelerinde nakit miktarının yanı sıra bankaların sunduğu diğer avantajlar da önemli bir faktör oluyor.

QNB Finansbank, emekli müşterileri için özel bir promosyon paketi sunuyor. Müşteriler, nakit promosyon ödemeleriyle birlikte ekstra avantajlar da elde ediyorlar. Toplamda 8.000 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yanı sıra 1.200 TL'lik ekstra avantajlar da ödeme paketine dahil ediliyor. Ayrıca senenin farklı zamanlarında düzenlenen avantajlı kampanyalarla emekli müşterileri bekliyor.

Peki, QNB Finansbank emekli promosyonu miktarı ne kadar? Promosyonu almayan emekliler ve EYT'liler için ödeme ne kadar? Tüm detayları sizler için derledik.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

QNB Finansbank Emekli Promosyonu Miktarı Ne Kadar?

QNB Finansbank, tüm EYT'li emekliler ve promosyon ödemelerini henüz almayan diğer emekliler için 8.000 TL'ye ek olarak 1.200 TL ödeme yapıyor. Toplamda 9.200 TL'ye kadar promosyon ödemesinin yanı sıra birçok avantaj da emekli müşterileri bekliyor.

QNB Finansbank Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

QNB Finansbank emekli promosyonu ve diğer avantajlardan yararlanmak isteyen müşterilerin öncelikle maaşlarını bankaya taşıması gerekiyor. Maaş taşıma işlemi yapılırken, emekli müşteriler 3 yıl boyunca bankada kalmaya söz veriyorlar. Böylece 3 yıl boyunca maaşlarını QNB Finansbank'tan çeken emekliler, toplamda 9.200 TL'ye kadar promosyon ödemelerini alabiliyorlar.

Maaş taşıma işlemleri, QNB Finansbank şubeleri, e-Devlet platformu veya mobil uygulama üzerinden 7 gün 24 saat yapılabiliyor. İlk maaşın yatmasının ardından, promosyon ödemeleri de hemen hesaplara tanımlanıyor.