emekli maaşı hesabınız üzerinden başvuru gerçekleştirerek alabileceğiniz kredi kampanyası 10 Mart ve 31 Mart tarihleri arasında sizlere gerçekleştirilerek vatandaşlara sunulmaktadır. 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emekliler için başlatılan bu nakit kampanyasında hem özel bankalar hem de kamu bankaları destek vererek vatandaşlara Kredi imkanı sağlamaktadır. son zamanlarda emekli olan vatandaşlar için kredi kampanyaları gerçekleştiren Garanti Bankası başlatmış olduğu bu kampanya sonrasında hem kamu bankalarına hem de özel bankalara rakip oldu. Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek bu bankadan gelir belgesiz 30.000 TL kredi kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurular sonrasında emekli maaşı hesabı üzerinden 10 ve 31 Mart tarihleri arasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilecek ve onaylanan krediler hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan emeklilerde gelir belgesi istenmeden 30.000 TL ödeme alabiliyorlar. emekli maaşınızı eğer kamu bankaları üzerinden alıyorsanız 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirerek bu bankaların sizler için başlatmış olduğu kredi kampanyalarına katılabilir ve bu bankalardan dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Garanti Bankası gibi özel bankalardan olan Denizbank üzerinden de emekli maaşı hesabınız aracılığı ile birlikte nakit kredi kullanabilirsiniz. Denizbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm vatandaşların 5 dakika içerisinde sonuç alınabileceği bir kampanya hazırlandı ve uygun faiz oranları ile birlikte Denizbank üzerinden maaş alan müşterilerde bu kredi kampanyası ile birlikte hızlı bir şekilde kredi onayı aldı.