Emekli maaşlarındaki intibak zammı konusu son günlerde büyük bir merakla takip ediliyor. En son gelişmeler doğrultusunda, 2000 yılından sonra emekli olanlara bin 300 TL intibak zammı yapılması planlanıyor. Bu sayede en düşük emekli maaşı 8.800 TL'ye yükseltilmiş olacak. Emeklilerin beklediği zamlı ödemelerin ise mayıs ayında hesaplarına yatırılması planlanıyor.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilerin maaş zammı konusunda talep ve beklentilerini yetkililere açıkladı. En düşük emekli maaşına ve bayram ikramiyesine yapılan iyileştirmeler için teşekkürlerini sunan Ergün, diğer emeklilerin de talep ettiği noktaların seçim öncesi karşılanmasını istedi.

Son dakika haberlerine göre, Meclis'ten onay alması beklenen intibak zammı düzenlemesi ile emeklilerin maaşlarına en az bin 300 TL zam yapılacak. Bu düzenleme ile 2000 yılından sonra emekli olanların maaşlarına yapılan adaletsizliğin giderilmesi amaçlanıyor. Emekliler arasındaki maaş eşitsizliğinin önemli bir gündem maddesi olduğu göz önüne alındığında, bu düzenleme emekliler arasındaki adaletsizliğin azaltılmasına önemli bir katkı sağlayacak.

Emekli maaşlarındaki intibak zammı konusu son günlerde büyük bir merakla takip edilirken, son açıklamalarla birlikte emeklilerin maaşlarına yapılacak zamların belirlendiği açıklandı. Meclis'ten onay bekleyen düzenlemeyle emeklilerin heyecanla beklediği zamlı ödemelerin mayıs ayında hesaplarına yatırılması planlanıyor.

Emekliler için yapılan intibak zammı düzenlemesi, en düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyesine yapılan iyileştirmelerin ardından gerçekleştiriliyor. Bu düzenlemeyle, geçmiş yıllarda yaşanan adaletsizliğin giderilmesi hedefleniyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, diğer emeklilerin talep ettikleri konuların seçim öncesi karşılanmasını istediğini de belirtti.