Bankamatik kartı üzerinden bugün saat 14.30'da 12.000 TL verilecek! Emekliler düğün bayram etti! Bu amaçla bankaların sunmuş olduğu bazı kampanyalar önem kazanıyor. Promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar için değerli bir işlem olarak karşımıza çıkmakta. Emekliler kampanyaları takip ederek 12000 TL kadar para alabilir. Hesaba doğrudan yatacak bu tutar günümüz ekonomik koşullarında büyük bir değer taşımaktadır.

Başvuru yapmanın ardından hızlı bir biçimde hesaba geçen ödemeler emeklilerin yüzünü güldürecek cinsten. İşlemi gerçekleştirmek için şubelere uğramak da gerekmiyor. İnternet bankacılığı aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde işleminizi yapabilirsiniz. Bankalar tarafından yapılan kredi kampanyaları bu noktada değerlidir. Başvuru için öne sürülen koşul ise belli bir süre için söz konusu bankadan aylığı çekmektir. Promosyon alarak emekliliğini bu bankalara alan emeklilere uygun şartlarda kredi imkanı da sunuluyor.

Emeklileri Sevindiren Kampanya

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Kamu ve özel bankaların sunmuş olduğu bu kampanyalarda oranlara dikkat etmek ve buna göre seçim yapmak yararlı olacaktır. Bankaların çoğu emekli müşterilerini elinde tutabilmek amacıyla ve yeni insanları da bünyesine çekmek için promosyon oranlarında ciddi iyileştirmelere gitmiştir. Daha başvurusun yapmamış ve aylığını çektiği bankayı değiştirmeyenler son tarihlere dikkat etmeli.

Emekli Promosyonları İçin Son Günler

Bankalar arasındaki rekabetin kızıştığı son günlerde teklifler büyük önem taşıyor. Ödemelerde artışa gidilmesi pek çok emekli için mutlu bir haber oldu. Aylığını taşıyarak bu fırsattan yararlanılabilir. Burada belli bir süre için bankaya taahhüt verileceğinin unutulmamasıdır. Ayrıca ödemeyi aldıktan sonra maaşın başka bir bankaya transferi gibi bir durum da söz konusu olmaz.

Ülkemizde ciddi bir enflasyon sorunu varken bu kampanyalar emekliler için olumlu haber olarak değerlendirilebilir. Son dönemlerde ayrıca promosyon yapılandırılması sistemi de söz konusu. Emeklilerin haklarını koruyan emsal teşkil edecek kararlardan bahsedilebiliyor. Ayrıca yapılandırmaya yanaşmayan bankalar kamu denetçiliği kurumuna şikayet edilebilmektedir. Bankayla kurulan yazılı iletişimin iletilmesi gerekir. Bu iletişim sayesinde haksız uygulama ortadan kaldırılacak ve haklarınız korunacaktır.

haber24.com özel haber