Emekliler bu kredi size özel olarak geliştirildi! Aylık maaş seviyeniz 3.500 TL ve üzerinde ise beklemeden hemen onay alabilirsiniz. Emeklilere dair son dakika kredi kampanyası için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Emekli maaşı olan emekli vatandaşlar için 12.000 TL tutarına kadar bir ödeme yapılacağı haberi gündemde etkili oldu. Aylık emekli maaş tutarı 3.500 TL’nin üzerinde olan kişiler için onay verilecek. Bahse konu olan şartları sağlayan emekli vatandaşlar da hızlı bir şekilde ödemeleri hemen alabilecektir. Banka üzerinde emekli maaş hesabınınız varsa bu durumda başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz.

Kamu bankası olarak faaliyet gösteren Ziraat Bankası başta gelmek üzere, diğer kamu bankaları Vakıfbank ve de Halkbank üzerinden de kredi başvurularını gerçekleştirmek mümkündür. Kamu bankaları aracılığı ile başvuru yaparak nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için ise gelir belgesine gerek duyulmadan 12.000 TL tutarında kredi ödemesi yapılacaktır. Aynı gün içinde de işlemlerinizi hemen yapabilirsiniz.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Kamu bankaları, emekli maaş müşterilerine özel olarak yapmış olduğu bu kredi kampanyası ile başvuruların banka şubelerinden ve internet bankacılığı kullanılarak yapılabilmesine imkan vermektedir. Her üç bankadan birisine bu şekilde ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak olan vatandaşlar, ödemeler için gelir belgesi de sunmak zorunda değiller. 12.000 TL’ye varan tutarlarda ihtiyaç kredisi kullanmak son derece hızlıdır. En yakın banka şubesi ile başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmanız bu sayede son derece hızlı ve kolaydır.