Emekli olan vatandaşlara ek ödeme müjdesi, son dakika haberi olarak verildi. Emekli vatandaşlara yönelik hem kamu hem de özel bankalardan oldukça yüksek seviyelerde özel ürünler geliştirilmektedir.

Bu ürünleri kullanarak emekli vatandaşlar, darılan ya da azalan gelirlerini olabildiğince toparlayabilmek da ve hızlı bir şekilde nakit ihtiyaçlarını da karşılayarak bütçe açıklarına hemen kapatabilmektedirler.

Buna göre emekli maaşı olan bütün vatandaşlar, maaş hesapları üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirken, aynı zamanda nakit kullanmak isteyen vatandaşlar için yine aynı hesap üzerinden 50.000 TL tutarında varan kredi ödemelerini bekleme olmadan hesaplarını alabilirler.

EMEKLİYE ÖDEME!

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Özellikle, emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında kamu bankaları bulunur. Kamu bankaları aracılığıyla başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir ve maaşlarınızı da bu bankalar üzerinden alıyorsanız en uygun faiz oranları kullanarak ve başvuru işlemlerindeki kolay imkanları değerlendirerek zaman kaybetmeden hemen 50.000 TL tutarındaki kredi imkanlarına değerlendirebilirsiniz.

Banka şubesine gitmeden birkaç dakika içerisinde ister mobil uygulama üzerinden isterse de web sitesi aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilir ve nakit ihtiyaçlarınızı zaman kaybetmeden karşılayabilirsiniz.

Gelir belgesi talep edilmeyen bu nakit kredi imkanında, hızlıca hareket edebilir ve 36 ay vade ödemeli seçeneğini kullanarak hemen bu paraları kendi banka hesaplarınıza aktarabilirsiniz. Vade seçeneklerinde de ayrıca sizlerin bütçesini düşünerek farklı vade seçenekleri de aktif olarak yine kamu bankaları tarafından sizlere özel olarak geliştirilerek verilmektedir.