3 banka üzerinden de kredi kullanacak olan vatandaşlara verilecek olan yeni kredi kampanyasında, acil kredi kullanacak olan kişilere 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi verilmektedir. Bankalardaki kredi politikalarına uygun olup, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve nakit kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanacak olan tüm vatandaşlara 50000, TL'ye kadar hemen ödeme verilmektedir. 3 banka üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle verilecek olan bu kredilerin başvuruları da çok basit bir şekilde yapılmaktadır. 

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka müşterisi olmanız durumunda mobil uygulama üzerinden işlem yapabilirsiniz. QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan kişilere 5 dakikada sonuç verilmektedir. Tc kimlik numarası üzerinden SMS atarak başvurunuzu yapabilir ve bu bankadan kredi başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz. 

50 30 numarasına, TC kimlik numaramıza göndererek başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde sizlere, Finansbank tarafından ne kadar kredi onayı, alacağınız hakkında bilgiler verilmektedir. 

AKBANK VE DENİZBANK

Akbank ve Denizbank üzerinden de başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, kredi almak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek, kredilerini internet bankacılığı uygulaması üzerinden alabiliyor. Akbank ve Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlara banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Akbank ve Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirmek için hemen kredi başvurunuzu hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz. 

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

Akbank ve Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi alacak olan tüm vatandaşlar, uygun faizlerle bu kredileri hesaplarına yatırabilir ve onaylanan kredileri uygun faizlerle internet üzerinden alabilmektedir. 

Editör: Vural Pars