TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Ziraat Bankası, emekli maaşı alan vatandaşlara büyük bir müjde vererek ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Yapılan açıklamalara göre, Ziraat Bankası emekli müşterilerinin başvurularını değerlendirecek ve uygun faiz oranlarıyla 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapacak.

Emekli maaş hesabı Ziraat Bankası'nda olan vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi kullanma fırsatına sahip olacaklar. Banka, başvuruların hızlı bir şekilde sonuçlandırılacağını ve 5 dakika içerisinde başvuru sonucunun bildirileceğini duyurdu. Onaylanan krediler ise istenilen zamanda hesaplara yatırılacak.

Emekli müşterilerin Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmesi için banka müşterisi olmaları gerekmektedir. Emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşıdıktan sonra başvurularını gerçekleştirerek istedikleri zaman 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler.

Ziraat Bankası'nın sunmuş olduğu 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan müşterilere 100.000 TL kredi ödemesi emekli maaş hesapları üzerinden sağlanmaktadır. Emekli müşteriler, Ziraat Bankası şubelerine giderek başvurularını yapabilirler. Bankanın müşterisi olmaları durumunda daha avantajlı faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunulmaktadır.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi kampanyasına katılarak başvurusunu gerçekleştiren müşteriler, başvuru şartlarını sağlamaları halinde aynı gün içerisinde ödemelerini hesaplarına alabilmektedirler.

Başvuruda bulunmak isteyen emekli müşteriler, en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimlik ve gelir belgeleriyle birlikte başvurularını yapabilirler. Ayrıca, bankanın internet sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da başvuruda bulunabilirler. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan müşteriler, düşük kredi puanına sahip olsalar bile internet bankacılığı uygulamaları üzerinden gelir belgesi olmadan 7 gün 24 saat 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabileceklerdir.

Bu ihtiyaç kredisi kampanyası, emekli müşterilere acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir fırsat sunmaktadır. Ziraat Bankası'nın sağladığı bu özel kredi imkanlarından yararlanarak finansal ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Haziran ayı boyunca devam edecek olan Ziraat Bankası Emekli Kredisi kampanyasına katılarak, emekli maaşınızı değerlendirebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.