Emekli maaş alan vatandaşların genellikle en çok tercih etmiş olduğu bankalar, kamu bankaları olmaktadır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlara yeni bir duyuru paylaşıldı. Son zamanlarda emekli maaşlarını kamu bankalarından özel bankalara emekli promosyonları için taşıyan vatandaşlar, şuan için yapılan yeni kredi kampanyasından haberdar olmayacak.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşların nakit kredi kullanabilmeleri için başvurularını gerçekleştirebilecekleri bu kredi kampanyalarından faydalanmak istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek işlemlerini ne kadar yapılacağını, öğrenebilir. 

Emekli maaşını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alan vatandaşlar için başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında 100000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan vatandaşlara belirli kredi politikalarına uygun olmaları durumunda aynı gün içinde kredi ödemeleri verileceği açıklandı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alarak başvurularını gerçekleştirip, kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu işlemlerde 5 dakika içerisinde kredi sonucunu öğrenebileceğiniz bir kredi paketi hazırlandı. 3 banka üzerinden de kredi kullanacak olan vatandaşların belirli kredi şartlarına uygun olmaları durumunda hemen aynı gün içinde hesaplarına ödemeler yatırılmaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlar almış oldukları emekli maaş hesapları üzerinden beri internet şifresi oluşturup, bankacılık işlemlerini ve kredi işlemlerini internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kolay bir şekilde yapabilmektedirler. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halk Bank emekli maaşını kendi bankalarına alan vatandaşlara sadece ihtiyaç kredisidir konut kredisi taşıt kredisi ipotekli krediler gibi kredilerden de vermektedir.