Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlar için yapılan yeni duyuruda, nakit ihtiyacı olan kişilere belirli politikalar dahilinde kredi ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği açıklandı. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte sizlerde kredi kullanmak istiyorsanız, kamu bankalarının başlatmış olduğu bu kampanyalara Kasım ayı sonuna kadar katılabilirsiniz.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Emekli maaşınızı Vakıfbank Halkbank veya Ziraat Bankası üzerinden alıyor olmanız durumunda sizlere verilecek olan tüm kredilerde devlet destekli, faiz oranlarından yararlanarak hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi alabilirsiniz.

Vakıfbank Halkbank veya Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda, nakit ihtiyacı olan kişilerin emekli maaşları bu bankalar üzerinden alınması şartıyla kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor.

BAŞVURU

Kamu bankası olan Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden sizlerde başvurularınızı gerçekleştirmeniz durumunda uygun faiz oranlarından yararlanarak, ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredinizi düşük faiz oranları ile birlikte kasım ayı sonuna kadar hemen alabilirsiniz.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu bankalar üzerinden emekli maaş almıyorsanız maaş, taşıma işlemlerini sonrasında yüksek limitli krediler kullanarak diğer bankalardaki olan borçlarınızı tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, hesabı olan emekliler maaş müşterileri olmalarından dolayı ve daha önce kullanmış oldukları kredileri düzenli ödemiş olmalarından dolayı ihtiyaç kredisi başvuruları ne şubelere gitmeden, Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank, mobil uygulaması üzerinden yapabilir. bankaların ayrıca resmi internet sitelerine giriş yaparak buradan da ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirebilir ve onaylanan kredileri hesaplarınızı yatırarak hemen aynı gün içinde kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan bu işlemlerde nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli işlem yapılmaktadır.