3 gün içerisinde başvuru yapan herkes isterlerse, ihtiyaç kredisi kullanabilecek isterlerse de banka borçlarından kurtularak tek bir yerden ödeme kolaylığı sağlayarak borç transferi kredisi kullanabileceklerdir. Son zamanlarda bankaların yapmış olduğu kampanyalardan bir tanesi olan borç kapatma kredisiyle birlikte ihtiyaç kredisi, aynı anda ödenerek, sizlere hem kamu bankalarında hem de özel bankalar üzerinden düşük faizli krediler ödenecektir. Bankalar üzerinden eğer borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız, güncel olan ihtiyaç kredisi ve güncel olan kredi kartı borçlarınızı kapatarak destek ödemelerinden faydalanabileceğinizi söylemek isteriz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek nakit, kullanabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden işlemlerinizi yapmak istiyorsanız hemen aynı gün içinde kredi ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Acil ihtiyacı olan vatandaşlarda, isterlerse, ihtiyaç kredisi kullanabilirler, isterlerse de iki krediyi aynı anda kullanarak nakit ihtiyacını bu şekilde karşılayabilirler.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için öncelikli olarak en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte işlem yapmanız gerekiyor. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için internet bankacılığını veya internet sitesinde kullanarak işlem yapabilirsiniz. Banka, özellikle düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi imkanı sağlamaktadır. 

Garanti Bankası Borç Kapatma Kredisi

Borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, en yakın Garanti Bankası şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte 100.000 tl 24 ay vadeli borç kapatma kredisi kampanyasına katılabilmektedir. üçgen içerisinde başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar için yapılan bu kredi ödemelerinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara banka şartlarına uygun olmaları durumunda tüm banka borçları tek bir yerde toplanarak ödeme verilmektedir. 

Akbank Borç Kapatma Kredisi

Akbank üzerinden borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için size en yakın banka şubesine giderek işlem yapabilirsiniz. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere belirtilen politikalar dahilinde kredi ödemeleri hemen gerçekleştirilmektedir. En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi yapabilir ve borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.