Emekli Maaşınız O Bankadaysa Hesabınızı Kontrol Edin, 8500 TL Yatmış Olabilir! Emekli vatandaşlar açısından sunulan birbirinden avantajlı kampanyalar ile bankacılık piyasası ürün ve hizmetlerini kullanmak artık çok daha cazip bir hale dönüşüyor. Ülkemizin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, 2022 senesi içerisinde emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla adet cezbediyor. Halkbank'ın emekli vatandaşlara özel bir şekilde sunduğu ihtiyaç kredisinin ayrıntıları ve müracaat işlemleri haberimizde..

Halkbank Mutlu Emekli Kredi Kampanyası Detayları Neler?

Ülkemizin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan bütün emekli vatandaşları sevinçten havalara uçuracak bir kredi kampanyası geldi. Halkbank, emekli müşterileri açısından sunmuş olduğu avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası ile bütün acil masrafların yerine getirilmesi açısından uygun şartlardan faydalanabilmek fırsatı sunuyor. Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi şeklinde sunulan kredi kampanyasından bütün Halkbank emekliliği müşterileri faydalanabilir.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Halkbank Emeklilere Özel 100.000 TL Kredi Kampanyasından Nasıl Faydalanılır?

emekli10000-13

Halk Bankası tarafından sunulan mutlu emekli ihtiyaç kredisi kampanyası aracılığı ile emekli vatandaşların maaşlarını Halkbank'tan alan ya da taşıyan bütün emekliler, 100.000 TL'ye kadar acil nakit problemlerini karşılamak amacıyla kredi avantajının faydalanabilecek. 36 aylık vade seçeneği şeklinde sunulacak kredi kampanyasının detaylarına geldiğimizde ise %1.55'ten başlayan kredi faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Yüzde 1.69' dan başlayan faiz oranlarından yararlanmanız halinde Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz.