Emekli maaşı hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular sonrasında sizler de emekli maaşınızı almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek nakit imkanından faydalanmak için hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı almaları durumunda 100.000 TL'ye kadar bu bankalar üzerinden istedikleri zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedirler. Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredileri başvurularında şartlara uygun olan vatandaşları aynı gün içinde hesaplarını ödemeler yatırabilmesi için internet bankacılığı uygulamaları üzerinden işlemler gerçekleştirilmektedir. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak alabilecekleri bu Kredi kampanyalarından faydalanmak istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek de kolay bir şekilde kredi imkânından faydalanabilmektedirler. Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların aynı gün içinde hesaplarını ödemeleri almaları ile birlikte kredi kullanabilmeleri için ayrıca banka şubelerine gitmelerine gerek kalmadan hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanından faydalanmalarına da olanak sağlanacaktır.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası veya Vakıfbank üzerinden yapmanız durumunda ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere 36 ay vadeye kadar işlemler gerçekleştirilerek Kredi imkanı sağlanmaktadır. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular sonrasında Ziraat Bankası ve Vakıfbank yaptıkları bu Kredi kampanyalarında özellikle nakit ihtiyacı olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi vermektedirler.