13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni Kredi kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşların uygun faiz oranları ile birlikte işlemleri gerçekleştirilecek ve kredi ödemeleri hesapları yatırılarak kullandırılacak. 

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm vatandaşlar için yapılan bu yeni ödemelerde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler banka hesaplarına yatırılarak hemen ödenmektedir. emekli maaşınızı bu 3 kamu Bankası üzerinden almanız durumunda başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde işlemleriniz hızlı bir şekilde yapılabilecek ve krediler hesapları yatırılarak kullandırılacaktır. 3 kamu Bankası üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirerek kredi alabileceğiniz bu kampanyalara katılarak dilediğiniz zaman ödeme alabilecek ve kredileri hesaplarınıza yatırarak kullanabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların hemen aynı gün içinde ödemelerini gerçekleştirirken nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm kişileri hemen aynı gün içinde hesaplarına ödemeler yatırarak kullandırmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvuru şartlarına uygun olmak için şubelere gitmeden işlem yapmak istiyorsanız mobil uygulamalar üzerinden sizlere verilecek olan 50.000 TL gelir belgesiz kredi kampanyasına katılabilir ve hesabınıza hemen aynı gün içinde ödeme alabilirsiniz. 3 kamu Bankası üzerinden de başvurularını gerçekleştirerek nakil kullanacak olan vatandaşlara belirtilen şartlara uygun olmalı durumunda Kredi ödemeleri haricinde borç kapatma kredileri de verilmektedir.