Vakıfbank son dakika haberini emekli vatandaşlar için duyurdu. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar almış oldukları emekli maaşı üzerinden bankanın destek olarak ödemiş olduğu 10.000 TL nakit kredi kampanyasına ay sonuna kadar başvuru yapabilecek. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar vakıfbank'ı yapmış olduğu emekli kampanyaları ile nakit sıkıntılarını gidere biliyor. Vakıfbank son yapmış olduğu 10.000 TL nakit kampanyasında daha önce yapmış olduğu duyurularda kasım ayı sonuna kadar verileceği açıklanmıştır. Tekrardan kampanyayı güncelleyen banka aynı faiz oranları ile birlikte Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan ve acil paraya ihtiyacı olan kişilere 10.000 TL Ödeme yapacak. 

Vakıfbank yapmış olduğu bu duyuru sonrasında emekli vatandaşlar başvuruları nasıl yapabilecekleri hakkında araştırmalar yapmaktadır. Vakıfbank üzerinden işlem yapacak olan kişiler isterse banka şubeleri üzerinden isterse de internet bankacılığı üzerinden VakıfBank'ın yapmış olduğu bu kampanyaya katılabilecek. VakıfBank emekli olan vatandaşlara vermiş olduğu 10.000 TL nakit kredi kampanyasında ilk kredi taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapma imkanı sunacak. VakıfBank emekli olan vatandaşlara yapmış olduğu Bu kampanyada İhtiyaç Kredisi olarak vereceği için en fazla 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturmanıza olanak sağlayacak. 

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURUSU

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız ve daha önce bu bankadan kredi kullansanız bile VakıfBank'ın mobil uygulamasına girerek hızlı Kredi seçeneği ile Vakıfbank emekliler için vermiş olduğu 10.000 TL destek kampanyasına başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapacak olan kişiler değerlendirme sonucu hızlı bir şekilde olacak ve onay alması durumunda para hemen hesaba yatacak. 7gün 24saat başvuru yapabileceğiniz Vakıfbank 10.000 TL destek kampanyası ile birlikte ayrıca banka emekli olan vatandaşlara 750 TL'ye kadar varan Emekli promosyonu 10.000 TL'ye kadar olan kredi kartı limiti ve 200 bin TL'ye kadar da ayrıca hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi imkanı sunacak.

Kampanya detaylarını öğrenmek istiyorsanız VakıfBank'ın resmi internet sitesine girebilir veya banka şubelerine giderek kimliğiniz ile birlikte hem başvuru yapabilir hem de kredi faiz oranlarını öğrenerek kampanya detayları hakkında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.