Emekli maaş alan vatandaşlar, sadece TC kimlik numaraları ile birlikte banka şubelerine gitmeleri durumunda, Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. 

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, nakit ihtiyacı olup ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emekler için yapılan yeni kampanyada kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç vereceğini açıkladı. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka kredi politikalarına uygun olarak hemen aynı gün içinde işlem yapmak istiyorsanız sizlerde kimlik numaranız üzerinden yapacağınız başvurular ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurunuzu 5 dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. 

Ziraat Bankası emekli kredisi başvurusu!

Ziraat Bankası üzerinden Emekli Kredisi kampanyasına katılmak isteyen ve başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan yeni kredi ödemelerinde uygun faiz oranlarından yararlanmak isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde kredi sonucu ödeniyor. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Emekli maaşınız eğer Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek, bu banka üzerinden 100000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak kimlikleriniz ile birlikle, banka şubeleri, üzerindeki bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi kullanabilirsiniz. 

Emekli maaşı, bu bankada olan vatandaşların banka hesapları üzerinden alacakları internet şifresiyle birlikte de Ziraat Bankası, mobil uygulamaları üzerinden destek kampanyalarına katılarak, hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirebilmektedirler. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların ihtiyaç kredisi alabilmeleri için 5 dakika içerisinde kredi sonucu hemen sizlere söylenmektedir. En yakın başvuru şartlarına uygun olarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler devlet destekli olarak alabilecekleri bu kredi kampanyalarından faydalanabilmeleri için maaş müşterisi olması şartıyla kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. 

Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların özellikle diğer bankadaki olan borçlarını kapatmaları içinde bankalar sürekli olarak güncel kredi kampanyaları yapmaya devam etmektedir.