Bankaların müşteri çekmek için düzenlediği kampanyaların son örneği Kuveyt Türk Bankası tarafından verildi. Kuveyt Türk Bankası, müşterileri için bir kampanya düzenledi ve müşterilerine şubeye gitmeye gerek kalmadan fatura ödeme talimatı verenlere 200 TL'ye kadar Altın Puan hediye ediyor.

Kampanya kapsamında, 1 Ocak 2023'ten sonra Kuveyt Türk Mobil'den görüntülü görüşme ile müşteri olanlar, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar herhangi bir kanal üzerinden en az bir ve en fazla dört fatura talimatı vererek 50 TL Altın Puan kazanacaklar. Toplamda 200 TL'ye kadar Altın Puan kazanabilecek olan müşterilerin fatura talimatlarının otomatik ödenmesi gerekiyor.

Kuveyt Türk Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler kampanyadan faydalanabilirler. Kampanyaya katılım 20.000 kişi ile sınırlıdır ve diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor Opel SUV Modelleri: Fiyat-Performans Dengesiyle Dikkat Çekiyor

Fatura ödeme kampanyaları giderek yaygınlaşıyor. Bu kampanya, elektrik ve doğalgaz fatura ödemeleri için yapılan bir fatura talimatı vermenin 200 TL'ye kadar kazanç sağlayabileceğini gösteriyor. Bu nedenle, Kuveyt Türk Bankası müşterilerinin kampanyaya katılarak fatura ödemelerinden daha fazla kazanç sağlamaları mümkün.

Editör: Vural Pars